• سایت رهبری
  • تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
  • کد خبر : ۱۰۴۱۲۷
بنی‌هاشم در نشست دستاوردهای زنان و خانواده در چهل سالگی جمهوری اسلامی به مناسبت دهه فجر در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه
وزارت جهاد كشاورزی از طریق ظرفیت‌سازی، نهادسازی و توسعه اشتغال و كارآفرینی در مناطق روستایی و عشایری شرایط مناسبی را برای توسعه مشاركت زنان فراهم كرده است.
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری از افزایش کمی و کیفی مشارکت زنان روستایی و عشایری در توسعه کشاورزی و روستایی در سال‌های اخیر در کشور خبر داد.

خانم بنی‌هاشم در نشست دستاوردهای زنان و خانواده در چهل سالگی جمهوری اسلامی در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه :

به گزارش روابط عمومی دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، فروغ‌السادات بنی‌هاشم در نشست دستاوردهای زنان و خانواده در چهل سالگی جمهوری اسلامی که روز دوشنبه مورخ 15 بهمن ماه با حضور جمعی از مقامات ملی و مقامات دیپلماتیک در حوزه زنان به مناسبت دهه فجر در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: وزارت جهاد کشاورزی از طریق ظرفیت‌سازی، نهادسازی و توسعه اشتغال و کارآفرینی در مناطق روستایی و عشایری شرایط مناسبی را برای توسعه مشارکت زنان فراهم کرده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۴ هزار تسهیلگر توسعه روستایی و ۲۰۰ تسهیلگر عشایری در کشور فعال هستند و بیش از ۱۰۰ هزار نفر از زنان روستایی و عشایری از طریق عضویت در صندوق‌های اعتبار خرد، شاغل شده‌اند.

بنی‌هاشم با بیان این که نقش زنان در ترویج تولید و مصرف محصولات استاندارد و گواهی شده نیز بسیار چشمگیر است، خاطرنشان کرد: در این راستا بیش از ۱۷ هزار نفر در سال ۹۷ تحت پوشش برنامه آموزش تولید و مصرف محصولات گواهی شده قرار گرفته‌اند.

به گفته خانم بنی هاشم، وزارت جهاد کشاورزی با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به طور جدی به دنبال تقویت نقش زنان در توسعه پایدار و ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات استاندارد و گواهی شده است.

مدیرکل دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی در خصوص دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه توانمندسازی زنان روستایی و عشایری گفت: نرخ دانش‌آموختگان دانشگاهی زن در مناطق روستایی و عشایری از دو درصد در سال ۶۵ به ۵۷ درصد در سال ۹۵ رسیده است.

وی افزود: این امر موجب گرایش و استقبال بیشتر زنان در بهره‌گیری از دانش و فنون جدید در کار و فعالیت شده است.

روابط عمومی دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری

16/11/1397